Go broke in bubble - pokerspelarens största mardröm.

11/10/09
Att elimineras först i en turnering skulle kunna ses som alldeles underbart, i alla fall i jämförelse mot att få se sig utslagen i bubblan. Det innebär endast, och ENDAST onödigt nedlagd arbetstid.
Okej... du får även se dig själv förnedrad och de övriga omkring dig jubla över din förlust.
Denna dagen skulle förmodligen kunna kategoriseras som den stora bubbel-dagen.
Trots att bubbelspelet är något som jag känner mig väldigt säker på så har inget gått min väg idag, inatt fortsätter grindandet men förhoppningsvis inte mardrömmen.

Bra poker fortsätter

Lite bad beats de senaste dagarna, men spelar riktigt bra poker nu, och turen går ju ändå jämnt ut i längden. Min senaste visdom är att betta mer marginella händer på rivern då du vet att du har din motståndare slagen. Troligtvis synar han inte, men dom små river bettarna kan locka honom till en "bluffcatch" med A hög eller lägsta par. Kanske synar han till och med bara för att få se vad du har om betten är liten. Detta spel har tjänat mig förvånansvärt mycket extra marker. Är läget rätt kanske du till och med kan betta lite mer för att det ska se ut som en bluff. Isf gäller det dock att vara saker på att du har den vinnande handen.

Poker Quiz