Tror att väggen kom, men jag krossade den

11/29/09
Sist skrev jag om väggen, i betydelsen att någon gång måste det komma en bad beat streak som stoppar min framfart. I natt spelade jag 2-3 timmar, och verkade inte kunna vinna en all in. Förlorade bla floppad färg mot par, som blev triss på turn och kåk på rivern. Fanns inget stopp denna natt då pokerguden gått och lagt sig tidigt. Ändå slutade jag plus innan jag tyckte det var dags att lägga av. Kan inte se vad som kan stoppa mig nu, mot oändligheten och vidare.

Catcherfreeman - the donk with powerful curses

Mycket har hänt sedan jag inledde mitt online spelande, folk har visat sin frustration i chatten på många olika vis. Dock har jag aldrig tidigare fått en förbannelse över mig av en totalt utspelad fisk.
Enligt catcherfreeman kommer jag och de övriga spelarna på bordet att råka ut för diverse olyckor inom en vecka. Och allt för att vi spelade ut honom, vad förväntar han sig då att vi gör?
Vill han att vi ska ge tillbaka hans inköp för att slippa förbannelsen? Han är förmodligen inget géni, men veckans roligaste kommentarer har han i alla fall lyckats dela med sig av.

Cashen bara rullar in

Aldrig tidigare har jag haft en så stabilt stigande resultatgraf som jag har nu. Bara går uppåt. Sitter nästan och väntar på att väggen ska komma när jag grindar. Dock så är väl tanken när man multi tablar sng att rullen inte ska svänga, att pengaflödet ska vara stabilt. Skönt är det iaf att kontot ökar varje dag man lirar.
Filosoferade över en annan grej här om dagen, när går man som pokerproffs? Räcker det att poker är ens enda inkomst och att man klarar sig gott på det? Eller måste man gå så långt att man blir sponsrad? Full tilt har lite proffs som spelar sng:s ibland, och tycker det finns bra många grinders som är bättre än dem. Så gränsen går enligt mej inte vid att man är sponsrad. Lite knepig fråga, men när jag drar in tillräckligt mycket deg tänker jag titulera mej som pokerproffs, sponsrad eller inte.

Poker Quiz