Nu för tiden känner man sig riktigt rutinerad

11/24/09
Den dag då marker flög och musen gick sönder pga av bad beats känns det nu som den är förbi. Dagen igår började med två förlorade 80/20 procentare, rörde inte en min. Ivey facet börjar komma. Kanske har det med resultaten att göra, när man spelar mycket och drar in pengar hela tiden så gör inte några förlorade all ins så mycket. Känner mig iaf sjukt stabil i mitt spelande nu, 40000 händer hittills den här månaden är väl en sådan sak som gör att man är i bra form.

Donk of the day: Bikesprocket


Att med 25BB i stacken lägga in 95% av dessa i en pot med 4♣3♥ utan att vara blind anser jag vara väl värt titeln Donk of the day.

Fem timmar i akvariet...

Dessa timmar har innehållt det mesta. Badbeats, fiskade stegar och färger, stora bluffar, irriterade/sönderlästa donks osv...
Nedan har jag delat med mig av det mest intressanta.


Dagen började på sämsta möjliga vis, raketerna höll inte mot de förrädiska damerna trots floppat set. "Backdoor" färg/stege/fyrtals-draget kändes lugnt, men icke...


På bordet intill fick jag en kort stund senare se mig själv shortstackad i bubblan och tvingades trycka A♥T♦. Av någon garanterat patetisk anledning synade SB med Q♦2♦ och drog ut mig.


Lyckan vände då jag plockade upp K♣K♦.
Efter min raise UTG, reraisade Xeta23, en haj som jag spelat en del mot tidigare.
Jag kom fram till att det endast fanns ett litet urval händer som han skulle kunna göra den re-höjningen med. Troligast med raketerna. Eftersom att han förmodligen även skulle kunna ha QQ eller AK bestämde jag mig för att trycka in allt. Han hade såklart raketerna, men vad gör nu detta när rivern visar sig vara en kung!

Poker Quiz