Hungrig haj krossad av fiskstim.

12/11/09
Denna veckan har hittills varit ett enda stort bad beat. Jaja, ge mig några timmar så har jag tagit tillbaka det, skulle jag kaxigt nog kunna säga! Men hur svårt är det egentligen, det är ju fullt av fisk där ute. Nu förväntar de flesta sig förmodligen alla få se ett klipp där jag blir utdragen, men paradoxalt nog är det tvärt om!

Vill vissa ge bort pengar?

Självklart är inte alla som spelar poker bra, isf skulle man inte kunna försörja sig som pokerspelare. Dock verkar vissa donks vara inne för att donera pengar. Datorn började lagga idag när jag använde mitt inspelningsprogram, så tyvärr har jag inte donk of all times på klipp. Ska dock försöka återge scenarion.
Plockar upp racketerna, Usama och Saddam, på cut off i första blindsrundan. I hopp om action ser jag tyvärr bara tre limpare. Jag höjer till 150, 5 ggr bb. Rehöjning direkt bakom mej, från knappen, tyvärr en mesig sådan till 270. Då synar både small blind och första limparen! Känner hur munnen vattnas. Jag trycker såklart in hela min startstack, 1500, och knappen synar dir men dom andra två viker. Hinner fundera på om jag är uppe mot dom andra essen givet action, men icke. 63 off! Hur han hittade detta spel finns inte någon logisk förklaring till, förutom allvarlig hjärnskada. Floppen innehåller en sexa men även två kungar, och någon av hans två sista outs lyckas inte hitta sin väg till brädan.
Även om alla inte kan vara raketforskare tycker jag att denna fattiga summa IQ borde inte folk få besitta. Funderar på om jag borde tycka synd om honom, men njuter istället av markerna.
Vet man inte bättre än såhär borde man satsa på lotto istället.

Poker Quiz